Efter julstöket är man förtjänt av en ordentlig spabehandling. I denna artikel tipsar vi om några av de kurer man kan unna sig när julhelgen är över.

Julen är ofta en mysig högtid men den är också bra stressig. Först ska man fixa julklappar till tjocka släkten, därefter ska man laga mat för en hel armé och sedan äta, äta och äta. När julfirandet väl är över, är det många som känner sig trötta och slitna.

Den som varit klipsk har önskat sig en välbehövd spabehandling att starta det nya året med. Annars kan det vara god tid att börja kolla efter span som erbjuder dessa helande kurer.

Ansiktsmassage

Att massera ansiktet är bland det skönaste man kan göra på spa. Om du är skeptisk till påståendet, läs Veckorevyns blogg. Förutom att det är skönt, finns det fördelar med att behandla ansiktet; det kan lindra din huvudvärk, lösa upp muskelspänningar och göra att du ser piggare ut. Med andra ord ganska spot on efter allt julstökande!

Tempererade pooler

När du går på spabehandling brukar det finnas olika tempererade pooler, både varma och kalla. Att bada varmt behövs det ingen förklaring att förstå varför det är bra, få saker är väl lika sköna.

Avsvalkningspooler är sällan behagliga när du ska kliva i dem, men belöningen efteråt gör det mödan värt. Kallbad utsätter nämligen kroppen för en kort och nyttig stress, som senare utlöser endorfiner som får oss att må bra.

Slappna av med underhållande spel

Att vara på spa brukar innebära att du har lite tid att döda, du ska ju bara vara. Då kan det vara bekvämt att ta fram sin ipad, eller annan digital plattform, och spela underhållande spel man enkelt sjunker in i. I såna här lägen kan exempelvis slotspel fungera väldigt bra.

https://www.casinofeber.se hittar du en komplett lista på spelsajter, så att du kan se vilka som har bäst erbjudanden. Du kan hitta de som inte har något insättningskrav, och bara spela för att det är kul.

Aromamassage

Aromamassagen har inte riktigt fått det där stora genomslaget den förtjänar, men det är förmodligen bara en tidsfråga. Här får man nämligen är en varm, mjuk och avslappnande helkroppsmassage med olja. Tillsammans med spat väljer man också ut en doft som passar för just dig. Avslutningen går inte av för hackor den heller. Då är det bara att glida ner i en härlig badtunna av trä och njuta av det varma vattnet.

Som du märker finns det många anledningar att gå på spa och ta sig en helande kur när julhelgen är över.